sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Perheen koira

kirjoittaneet Cesar Millan ja Melissa Jo Peltier

Haluatko olla itsevarmempi johtaja koirallesi - ja tehdä sekä koirasi että oman elämäsi helpommaksi? Koirakuiskaajan ajatuksia noudattamalla voit kouluttaa itsestäsi entistä paremman koiranomistajan.

Kirjassa käsitellään koiran valitsemista ja kotiin tuomista sekä aikuisen löytökoiran että pennun kannalta, pennun perusopetusta, talon sääntöjä, matkustamista, terveydenhoitoa ja koirasta luopumista. Mukana on myös rouva Koirakuiskaajan kertomus laumaelämästä sekä perheen lasten kirjoittama luku.

Tämä on tietokirja, jossa kuvituksella ei herkutella, sillä kuvia ei juuri ole, ja suurin osa niistäkin vähistä on ihmisistä eli ne eivät juuri informaatiota jaa. Mutta tekstissä asiat on selitetty perusteellisesti ja ymmärrettävästi. Tämä kirja kannattaa lukea oppikirjana siitä, miten rauhallinen itsevarmuus koiran käsittelyssä tuottaa tuloksia.

Cesar Millanin koulutusmenetelmät perustuvat johtajuuteen, jota monet nykyään kritisoivat sanomalla, ettei koira koskaan muodosta laumaa ihmisen kanssa. Jokainen lukekoon omaa ajatussuuntaansa tukevia kirjoja ja tutustukoon siinä sivussa eri lailla uskovien ajatuksiin.

Ilmestynyt 2010, 304 sivua, kustantaja Karisto.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti