perjantai 9. joulukuuta 2016

Koirien värikäs maailma

piirtänyt Sinni Nikkonen Jensen


Joensuulainen Sinni Nikkonen Jensen alias SinijeDesign (www.sinijedesigns.com) on tehnyt sen, mitä olen jo ehtinyt odottaa: aikuisten koira-aiheisen värityskirjan. Kannen hailakat värit on ilmeisesti suunniteltu juttu "värikkään" maailman esiin tuomiseen. Itse koen kannen kovin pliisuksi enkä mitenkään houkuttelevaksi juuri tuon hailakkuuden vuoksi. Mutta ehkä se rauhallisilla pastellisävyillään erottuu muista, värikkäämmistä kirjoista kaupan hyllyllä.

Tämä on aikuisiälläni ensimmäinen värityskirja, jonka halusin itselleni. En vaan tiedä hennonko ruveta värittämään sitä.

Ensiselailulla vaikutti, että rodut on helppo tunnistaa. Sitten olin löytävinäni sen sivuilta ensiksi yhden pitkäkarvaisen hollanninpaimenkoiran ja sitten vielä lyhytkarvaisenkin. Aloin epäillä tunnistuskykyäni, sillä eihän omaa rotuani eli holskuja ole koskaan missään. Mutta ihania kuvia ovat joka tapauksessa! Väritysterapiaa kaikille koirafaneille!

Ilmestynyt 2016, 109 sivua, kustantaja Viisas Elämä


PS. Kirjan alussa on listattu aakkosjärjestyksessä kirjassa esiintyvät rodut. Siellä mainittiin hollanninpaimenkoira kahteen kertaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti