sunnuntai 3. elokuuta 2008

Bernie ja Tiina

kirjoittanut Liisa KukkanenKoiraenkelit -sarja on tehty nuorille koirafaneille. Siinä jo Koirien Taivaaseen päässeitä koiria lähetetään maan päälle opastamaan ihmisiä ja koiria toistensa ymmärtämisessä. Ja tämä ei tietenkään onnistu ilman kuraa ja muita kommelluksia...

Tästä en kyllä voi kirjoittaa arvostelua, kunhan kerron mitä kirjan takakannessa lukee. Eihän omaa voi arvostella ;-))

Kirjan päähenkilö Tiina on nuori neiti, joka on jo kauan halunnut itselleen berninpaimenkoiran. Äiti ja isä eivät kuitenkaan ole olleet kovin vakuuttuneita Tiinan kyvyistä huolehtia koirasta. Sitten eräänä päivänä heidän pihatietään pitkin tulla tallustaa ihka aito berninpaimenkoira, ja Tiina pääsee tutustumaan koiranomistajan arkeen monenlaisine sattumuksineen. Muukin perhe elää koiranomistajien arkea ja ehkä isä alkaa suopua koiran ottamiseen, koska päästää Bernien yöksi makuuhuoneeseen.

Koiraenkelit -sarjan ensimmäinen osa.
Ilmestynyt 2006, 64 sivua, kustantaja Sudenhenki.
Saatavilla myös e-kirjana Elisa Kirjasta.

Tätä kirjaa löytyy vielä parista laatikosta kotonani. Jos haluat hankkia tämän, pistä meiliä osoitteella lissunmustan_ätt_gmail_piste_com. Hinta 2 € sisältää postituksen. Ja koko neliosaisen sarjan saat yhteishintaan 7 € sisältäen postituksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti