torstai 7. elokuuta 2008

Titta ja Jatta

kirjoittanut Liisa Kukkanen


Koiraenkelit -sarja on tehty nuorille koirafaneille. Siinä jo Koirien Taivaaseen päässeitä koiria lähetetään maan päälle opastamaan ihmisiä ja koiria toistensa ymmärtämisessä. Sarjan kirjoissa on jokaisessa vähän omanlaisensa juju, vaikka aina onkin kyse koiraenkeleistä, koirista ja ihmisistä.

Nuorella suomenajokoiralla on vakavia ongelmia. Isäntä odottaa sen alkavan töihin, mutta koira-parka ei tiedä mitä ne työt oikein ovat. Eihän se ole koskaan nähnyt jänistä, joten miten se voisi tietää, millaista eläintä sen tulisi jäljittää.

Onneksi Koirien Taivaan pomo Kultaenkeli on kuullut ongelmasta ja lähettää ammattitaitoisen "jänispiiskan" maan päälle. Nuori koira vaan ei aina puhu samaa kieltä kuin kokenut konkari, mutta ainakin sen verran oppi menee perille, että aloitteleva ajuri saa pitää henkensä, jota isäntä on jo ehtinyt uhkailemaan.

Koiraenkelit -sarjan kolmas osa.
Ilmestynyt 2006, 61 sivua, kustantaja Sudenhenki.
Saatavilla myös e-kirjana Elisa Kirjasta.

Tätä kirjaa löytyy vielä paristakin laatikosta kotonani. Jos haluat hankkia tämän, pistä meiliä osoitteella lissunmustan_ätt_gmail_piste_com. Hinta 2 € sisältää postituksen. Ja koko neliosaisen sarjan saat yhteishintaan 7 € sisältäen postituksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti